ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.
Er zijn geen resultaten.

Asset Publisher Read More is verlopen.

Diensten

Informatie

Natuurlijk zijn wij er niet alleen voor uw geneesmiddelen en hulpmiddelen. U kunt bij ons ook terecht voor allerlei informatie op gezondheidsgebied. U bent altijd van harte welkom, ook als u geen recept heeft.

Vragen

Hoe moet ik dit medicijn gebruiken? En hoe lang? Gaat het wel samen met de andere geneesmiddelen die ik gebruik? Hoe werkt het eigenlijk? Waar zijn die gele tabletten ook al weer precies voor? Aarzel niet, vraag het ons.

U kunt ook met ons bellen, nog eens langs komen met uw vragen of een afspraak maken voor een medicijnconsult.

Heeft u direct een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op. 

Aparte spreekkamer

Wanneer u vragen heeft, die meer privacy vereisen dan op dat moment in de apotheek mogelijk is, vraag dan of u in de aparte spreekkamer een vraag kan stellen.

Komt u op een druk moment in de apotheek en heeft u toch behoefte aan een rustig gesprek of extra uitleg over uw geneesmiddelen, dan maken wij daarvoor graag een afspraak met een apotheker of een assistente.

Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan mag u uw vragen altijd telefonisch stellen.

Receptenservice

Bent u net bij de dokter geweest en moet u nieuwe medicijnen gebruiken? Meestal kunt u deze medicijnen direkt meenemen of een dag later ophalen.

Herhaalrecepten, aangevraagd via de receptenlijn bij de huisarts of als herhaalrecept ingeleverd in onze brievenbus (links om het hoekje naast de ingang van de apotheek) liggen na 2 werkdagen voor u klaar.

U kunt uw recept ook (laten) faxen en/of mailen naar de apotheek. Het mailadres voor recepten is: assistente@egmonden.nl. Bij aflevering dient u dan het originele recept te overleggen.

24-uurs geneesmiddeluitgifteautomaat

Altijd ook zo’n haast om nog op tijd in de apotheek te komen? Moet u ook altijd zo lang wachten in de apotheek? Bent u het parkeerprobleem ook zo beu? Sinds kort hebben wij een 24 uurs uitgifteautomaat waarmee u 24 uur per dag 7 dagen per week geneesmiddelen kunt ophalen die u CHRONISCH gebruikt (en die geen bijzondere opslagconditie behoeven zoals bijvoorbeeld in de koelkast). Wat moet u hiervoor doen? Haal in de apotheek het inschrijfformulier op, vul de benodigde gegevens in en u hoeft niet meer te wachten. Zodra de medicatie klaar staat krijgt u een bericht per mail en kunt u de medicatie aan de linker zijkant van de apotheek (naast de brievenbus) uit onze 24-uurs uitgifteautomaat halen.

Bezorging

Apotheek de Egmonden heeft een bezorgservice bedoeld voor mensen die niet in de apotheek kunnen komen omdat zij niet mobiel zijn of vanwege ziekte hiertoe niet in staat zijn. Indien u gebruik wil maken van onze bezorgservice kunt u contact opnemen met de apotheek.

In alle andere gevallen rekenen wij bezorgkosten. Artikelen in de vrije verkoop kunnen wij ook bezorgen maar ook dan rekenen wij bezorgkosten.

Wij bezorgen in principe van maandag t/m vrijdag tussen 14.00 en 18.30 uur. Op drukke dagen kunnen deze bezorgtijden afwijken. Neem voor actuele bezorginformatie contact op met de apotheek.

Geneesmiddel-uitdraai/paspoort

U kunt kosteloos een uitdraai van uw geneesmiddeloverzicht krijgen voor bijvoorbeeld een bezoek aan specialist of vakantie. Let op: u moet dan wel PERSOONLIJK in de apotheek langs komen en wij vragen een GELDIG LEGITIMATIEBEWIJS.

Declareren zorgverzekeraar

Bij veel zorgverzekeraars kunnen wij rechtstreeks voor u declareren. U hoeft dan niet zelf in de apotheek te betalen. Alleen niet (volledig) vergoede middelen dient u zelf in de apotheek te voldoen. Onze voorkeur gaat, om veiligheidsredenen, uit naar pinnen.