ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.
Er zijn geen resultaten.

Asset Publisher Read More is verlopen.

Herhaalrecepten

Onze apotheek biedt u de mogelijkheid om online uw geneesmiddelendossier te raadplegen en uw (chronische) medicijnen te bestellen wanneer het u uitkomt. Wij maken hiervoor gebruik van de website Mijngezondheid.net.

Account aanvragen
Om gebruik te kunnen maken van MijnGezondheid.net meldt u zich eenmalig aan bij de apotheek. Vervolgens maakt de apotheker voor u een gebruikersaccount aan. 

Inloggen
Nadat de apotheker uw account heeft bevestigd kunt u voortaan inloggen met uw DigiD met sms-code. Door gebruik te maken van de inlogprocedure via DigiD is uw dossier veilig te benaderen en voldoet de apotheek volledig aan de privacywetgeving. Via MijnGezondheid.net kunt u uw dossier inzien, vragen stellen (e-consult), geneesmiddelen opnieuw aanvragen en een medicatiepaspoort afdrukken.

Meer weten?
Neem voor vragen of om u aan te melden contact op met onze apotheek.

 

 

MedGemak

U kunt ook gebruik maken van MedGemak, de mobiele applicatie van MijnGezondheid.net, voor het bestellen van uw herhaalmedicatie.

MedGemak is dé app om u te helpen bij het optimaal gebruik van uw medicatie. Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. U hoeft niet meer bang te zijn dat u uw medicatie vergeet. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen. Hoe gemakkelijk is dat?

Uw privacy staat voorop
Om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, koppelt u eenmalig via uw DigiD en het patiëntenportaal MijnGezondheid.net uw account aan de app. Daarna logt u telkens in de app in met een 5-cijferige code. Zo simpel is het! Interesse? Informeer bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden. 

Lees hier meer over het gebruik van MedGemak. 

Download de MedGemak-app gratis in de App-Store of Google Play-Store.