Pharmacy Management Development Program

De kracht van ontwikkeling

Alliance Healthcare Nederland en Nyenrode Business Universiteit hebben in 2015 samen het Pharmacy Management Development Program gelanceerd. Dit leiderschapsprogramma is een ambitieus leer- en ontwikkelprogramma, en bevat diverse modules gericht op persoonlijke ontwikkeling en bedrijfskundige kennis. 

>>> Bekijk hier de korte promovideo.

Inspelen op veranderende markt

De Nederlandse zorgmarkt is op vele fronten in beweging. De eisen die aan de farmaceutische zorg worden gesteld zijn hoog en veranderen in snel tempo. Apothekers worden uitgedaagd in deze veranderende omgeving zich van hun meest ondernemende kant te laten zien. En de consument pakt een steeds actievere rol in de zorg voor zijn of haar gezondheid. Dit vraagt om een andere aanpak en nieuwe business modellen. Het gaat meer dan ooit om het realiseren van toegevoegde waarde voor de consument, apotheken, zorgverzekeraars en leveranciers. Deze ontwikkelingen staan in het programma centraal; wendbaar zijn voor de toekomst.

Pharmacy Management Development Program

Dit programma maakt een belangrijk onderdeel uit van het ontwikkelingsaanbod van Alliance Healthcare. De opleiding is ontstaan vanuit een behoefte van veel afgestudeerde apothekers aan management- en organisatievaardigheden, na afronding van een reguliere universitaire opleiding Farmacie. Het programma versnelt en versterkt de transitie in de gezondheidszorg.