ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.
Er zijn geen resultaten.

Asset Publisher Read More is verlopen.

Adviesgesprek astma & COPD

Heeft u astma of COPD dan is goede zorg en advies over medicijnen belangrijk. Bij Alphega apotheek kunt u terecht voor een adviesgesprek waarin we, samen met u, in een paar stappen vaststellen of uw geneesmiddelen beter afgestemd kunnen worden op uw wensen en behoeften.

We bespreken het gebruik van uw medicijnen, besteden aandacht aan uw inhalatietechniek en hulpmiddelen (inhalator en voorzetkamer). COPD-patiënten hebben een grotere kans op een te laag gewicht. Tijdens het adviesgesprek zullen we hier ook relevante aandacht aan besteden.

Het adviesgesprek duurt ongeveer 20 minuten, waarin we u adviseren en uw eventuele vragen beantwoorden. Als er mogelijkheden zijn om uw medicijngebruik te verbeteren nemen wij, in overleg met u, contact op met uw arts. 

Kosten
Of het adviesgesprek (gedeeltelijk) wordt vergoed is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Uw apotheek kan u hier vooraf over informeren.

Afspraak
U kunt telefonisch, per e-mail of in de apotheek een afspraak te maken voor het adviesgesprek bij uw Alphega apotheek.

Belangrijk: Neem de geneesmiddelen en eventuele voorzetkamer die u gebruikt voor uw astma of COPD mee naar het adviesgesprek.

Voor meer informatie
Wilt u meer weten over deze service?
Ga naar de pagina van uw Alphega apotheek
1 of loop gerust eens binnen.Wij adviseren u graag.


1) Apotheken, aangesloten bij de formule Alphega Apotheek, zijn zelfstandig. Verkoopprijzen, assortiment en aanbod van zorgdiensten en services kunnen daarom variëren per apotheek. Bekijk het aanbod van zorgdiensten en services van uw Alphega apotheek op de apotheekpagina.