ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.
Er zijn geen resultaten.

Asset Publisher Read More is verlopen.

Kwaliteit

Alphega apotheek wil tot de beste apotheken van Nederland behoren. Met aantoonbare kwaliteit van farmaceutische zorg die u herkent en erkent. Alphega apotheek streeft een hoog kwaliteitsniveau na en werkt voortdurend aan verbetering.

Kwaliteitszorgsysteem
Alle werkzaamheden in de apotheek zijn vastgelegd in een kwaliteitszorgsysteem zodat  apotheekmedewerkers deze altijd op gestructureerde wijze kunnen uitvoeren met een constante kwaliteit. Uw opmerkingen, wensen en klachten zijn daarom waardevol voor ons. Belangrijke verbeterpunten leggen wij met behulp van het kwaliteitszorgsysteem vast om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening verder te optimaliseren. 

Kwaliteitscertificaat
Het ISO 9001:2008 of HKZ-certificaat wordt door een onafhankelijke instantie uitgereikt. Het kwaliteitszorgsysteem wordt daarvoor aan de hand van objectieve criteria getoetst. Het certificaat is een kwaliteitskeurmerk dat door patiëntenverenigingen, zorgverzekeraars, artsen, specialisten en apothekers wordt erkend. Elke drie jaar moet een Alphega apotheek opnieuw examen doen voor behoud van het certificaat.