ASSET_NEWS_TABS_SIDE is verlopen.
Er zijn geen resultaten.
Er zijn geen resultaten.

Asset Publisher Read More is verlopen.

Gezondheids-APK

We zijn steeds meer bezig met onze gezondheid, maar wat is het effect van onze leefstijl? Door bewust om te gaan met ons lichaam zijn veel klachten te voorkomen, maar waar moet u nu op letten? Geen enkel mens is hetzelfde dus welke informatie en adviezen zijn voor u van toepassing?

Meten is weten
De Gezondheids-APK van Alphega apotheek helpt u hierbij. Door het meten van uw bloedglucose, cholesterol, bloeddruk en BMI krijgt u inzicht in uw gezondheid. Op basis van de gemeten resultaten krijgt u adviezen over eventuele vervolgstappen en tips over aanpassingen die u kunt doen in bijvoorbeeld uw leefstijl.

Voor meer informatie
Wilt u meer weten over deze service?
Ga naar de pagina van uw Alphega apotheek
1 of loop gerust eens binnen.Wij adviseren u graag.


1) Apotheken, aangesloten bij de formule Alphega Apotheek, zijn zelfstandig. Verkoopprijzen, assortiment en aanbod van zorgdiensten en services kunnen daarom variëren per apotheek. Bekijk het aanbod van zorgdiensten en services van uw Alphega apotheek op de apotheekpagina.

 

Klik op de folder voor meer informatie  >>


 

De Gezondheids-APK vervangt niet het diagnostisch onderzoek van de huisarts, maar biedt een preventief inzicht in uw gezondheid. De Gezondheids-APK is beschikbaar voor iedereen boven de 18 jaar, met uitzondering van zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. De testen kunnen bij deze groep een vertekend beeld geven omdat hun bloedwaarden afwijken.